20 maart 2011

Kaartjes met tekeningen

Af en toe maak ik kleine tekeningen. Vroeger bleven die ergens in een schetsboek in de kast, maar tegenwoordig plak ik ze op een kaartje. Silhouetten vind ik erg leuk om te tekenen. (bijvoorbeeld deze en deze) Bij silhouetten kan je eigenlijk niks over elkaar heen tekenen, want dan krijg je gekke vormen. Eerst heb ik de tekeningen gemaakt en ingekleurd met een zwarte pen en daarna het papier gekleurd met ecoline.Ik heb me laten inspireren door de tekeningen die wel eens in de Flow staan. In de Flow staan vaak mooie illustraties. En natuurlijk geeft de lente inspiratie! Het is dit weekend eindelijk echt lente geworden.
Het rechter kaartje is geschilderd met aquarelverf en daarna zijn de lijntjes met pen overgetrokken.

Nu moet ik alleen nog iemand vinden om de kaartjes aan op te sturen. Dat is natuurlijk het allerleukste van kaartjes maken, het opsturen!
8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee! Die silhouetten zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt!
  Ik vond de silhouetten erg leuk om te maken, dus ik denk dat ik komend weekend nog een silhouetten-tekening ga maken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heej dat is een andere stijl :D leuk om ook dit werk van je te zien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg leuk Jennifer, wat een idee schilderen en akarten te combineren, mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is echt leuk om te doen, want kleine tekeningen zijn snel gemaakt en het maakt elke zelfgemaakte kaart weer anders.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...