Webshop - kunst kopen?

Zin om iets kleurrijks en unieks aan de muur te hangen? Of om iemand een origineel cadeau te geven?

Alle schilderijen en tekeningen op mijn blog zijn te koop. De prijzen liggen tussen de 50 en 250 euro.
Mijn meest recente werken zijn gemaakt op 250-300 g/m2 papier. Dit is dik en stevig papier, maar niet te dik om in een mooie wissellijst met passe partout te doen.  In overleg kan er gezorgd worden voor een mooie passe partout in een kleur die past bij het schilderij. Deze passe partout laat ik snijden bij een specialist.

Kijk ook eens op Etsy.com in mijn webshop. Etsy is een webshop voor de verkoop van eigengemaakte en vintage spullen. Oorspronkelijk een Amerikaanse webshop, maar steeds meer Nederlanders zijn actief op Etsy. Kijk eens op mijn webshop JennifersOrchids.

In mijn webshop zijn ook kleurplaten te vinden. Je kunt deze direct na betaling aan Etsy downloaden van de site en zo vaak printen als je maar wil. Ook verkoop ik op Etsy wenskaarten van mijn schilderen. Deze leuke kleine kaartjes kan je natuurlijk ook zelf in een klein lijstje doen als schilderijtje.
Heb je geen Etsy-account maar wel iets leuks gezien op Etsy, stuur me dan een e-mail, dan regelen we het op een andere manier.


Het is ook mogelijk om opdrachten aan te vragen. Als je een favoriete orchidee of andere bloem hebt die je graag als schilderij aan de muur zou willen hangen, of als je iemand graag een plezier doet met een kleurrijk schilderij.

Neem contact met mij op als je een schilderij wilt kopen of meer wilt weten. Plaats een berichtje of stuur een email naar jeeuwijk@gmail.com.Verkochte werken:
Primula's (in opdracht)
Irissen

 Oranje cymbidium

Paarse vanda's op groen

Gele cymbidium op rood


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...