15 juli 2011

Foto's - Geurwerwten op het balkon



Eindelijk heb ik bloeiende geurerwten op het balkon! Het duurde even voordat ze echt mooi waren, maar ik heb nu een mooie collectie wit, roze, licht paars, donker paars, donker rood.
Deze bloemen zijn perfect om te plukken en in een vaasje te zetten. Mijn moeder plukte vroeg ook altijd de geurerwten uit de tuin en deed die in een mooie kristallen vaasje. De geurerwten doen me denken aan toen ik nog een klein meisje was.

Ik heb het vaasje met bloemen nagetekend en 'ingekleurd' met kleurpotlood. In mijn kleurpotlodendoos zitten maar 24 kleuren en ik merk dat de subtiele roze tinten er eigenlijk niet tussenzitten. Ik zal een keer een paar nieuwe roze, rood en paars moeten kopen om goed bloemen te kunnen kleuren.

De tekening is gemaakt op geel papier. In het echt ziet dat er wel leuk uit, maar op de foto zie je niet goed dat het geel papier is (maar lijkt het alsof het een slechte foto is). Daarom heb ik de tekening deze keer niet mooi uitgesneden. Nu kun je goed zien dan het geel tekenpapier.

2 opmerkingen:

  1. Prachtig getekend, Jennifer! Kan me voorstellen dat je subtiele kleuren mist in je kleurpotlodendoos, de bloemen zijn ook zo mooi van kleur! Trouwens, wat een leuk vaasje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt Judy!
    Iedereen vindt dat vaasje zo leuk. Ik gebruikte het eigenlijk nooit omdat het veel te klein is voor een bos bloemen, maar een bosje geurerwten past er natuurlijk perfect in!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...