10 oktober 2011

Herfsttekening

Een herfstachtige zondagmiddag is een goed moment om een kleine tekening te maken. Ik had van de straat een blad gehaald, maar in huis was het helemaal omgekruld. Eigenlijk was die krul wel grappig.
Toen ik het blaadje van straat had gehaald dacht ik dat het een eenvoudig blaadje was op te tekenen, maar ik had me vergist! Al die kleuren! Ik heb bijna alle kleuren uit mijn kleurpotlodendoos gebruikt.

[als het weer wat beter is, maak ik een nieuwe foto die wat lichter is]

A Sunday afternoon in autumn is the perfect moment to draw a little drawing. I found a little leaf on the street.  Inside it curled. This curl was actually quite funny to draw.
I thought it was an easy thing to draw, but I was mistaken. All those colors! I almost used all colors of my pencil box!

9 opmerkingen:

 1. Wat een juweeltje, Jennifer! Kan niet anders zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt Judy!
  Eigenlijk werk ik altijd alleen aan grotere projecten, maar het is natuurlijk ook goed om te oefenen met kleine dingen. Ik ben jaloers op het aantal werkjes dat jij maakt. Ik zou ook vaker kleine tekeningen of schilderijtjes moeten maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi! Juist het krullen van het blad maakt het 'spannend'.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het blad ligt trouwens nog steeds op de kast, maar hij is nu wel erg ver gekruld en helemaal gedroogd, dus ook helemaal bruin.
  Je hebt gelijk hoor. Een krullend blad is veel spannender.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is dit mooi gedaan, en alleen met potlood. Schitterend! Ik zie heel mooi werk op je blog. Ik wou dat ik ook zo goed overweg kon met verf en penseel, supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Anneke, bedankt! Ik heb bij jou op je blog anders ook hele mooie dingen gezien!
  Iedereen heeft zo zijn eigen methoden en materialen om mooie dingen mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thanks for your kind words on my blog, you are right - art is a distraction for me. Thanks for your support and encouragement.
  I wish I could understand your language more.
  (hugs) Lorri

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat prachtig Jennifer, dit is toch echt kunst hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...