28 oktober 2012

Vlinders zijn hot

Dit schrijf ik vanuit mijn nieuwe huis. De afgelopen zomer hebben we ons oude huis verkocht en zijn we verhuisd naar ons nieuwe huis. Het huis is nog niet af en ik heb nog geen fatsoenlijke plek om te tekenen en schilderen. Langzaam begint wel alles vorm te krijgen en voelt ons huis steeds meer een thuis.
Ik heb te weinig op blogspot gekeken, niet gereageerd op andere blogs en zelf niks nieuws toegevoegd. Vanaf nu wil ik weer reageren op andere blogs en wil ik weer zelf stukjes toevoegen.

Deze zomer heb ik me verdiept in interieurstyling en het valt me op dat vlinders helemaal hot zijn. Overal zie ik vlinders verschijnen. Ik heb bij de IKEA een hele leuk poster met vlinders gezien.
Vlinders zijn altijd al een van mijn lievelings dieren geweest. De metamorfose van vlinders vind ik heel bijzonder. Eerst een rups en daar een prachtige vlinder.

Ik krijg weer zin om een vlinder te schilderen. Misschien dat ik donderdag naar Artis ga. Ze hebben daar een grote vlindertuin die ik heel graag een keer wil zien. Ik zou daar foto's kunnen maken voor een nieuw schilderij.

Hieronder mijn oude vlinders. De oudste bovenaan.
De foto's zijn niet goed. Als ik straks mijn atelier geïnstalleerd heb, dan ga ik op zoek naar een goede scanner en dan ga ik al mijn oude schilderijen inscannen (als het formaat dat toelaat).
 Landkaartje, acryl op papier

Bruine vlinder, acryl op papier

Passiebloemvlinder op vanda's, acryl op canvasdoek

Gele mot aan tak, acryl op papier


Al deze vlinders zijn te koop. Kijk op 'schilderij kopen' voor meer informatie over het kopen van een schilderij of mail naar jeeuwijk@gmail.com

3 opmerkingen:

  1. Hallo Jennifer
    Wat leuke kunstwerkjes van Vlinders.Het lijkt mij ook leuk om Vlinders op een minidoek te schilderen.Het thema staat al op mijn verlanglijst.
    Veel plezier in je nieuwe woning.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk je weer terug te zien in blogland, Jennifer! Vlinders zijn een prachtig onderwerp om te schilderen, dus we wachten geduldig op nieuwe schilderijen! Veel geluk in jullie nieuwe huis!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Joke en Judy, bedankt voor je jullie reactie en gelukswensen voor het nieuwe huis. Als mijn atelier klaar is dan zal ik een foto plaatsen. Ik heb in ieder geval veel zin om weer te bloggen en te schilderen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...