02 november 2011

Kaarten maken met roosjes

Ja hoor, het is er weer tijd voor... Kerstkaarten maken. Ik probeer al een paar weken productie te draaien, maar het lukt niet zo goed. Oktober was veel te warm en zonnig om aan kerstkaarten te denken! Het schijnt dat het in november wel koud gaat worden, dus dan heb ik vast meer zin in kerstkaarten. De teller staat nu op 9, dus dat is nog lang niet genoeg om alle familie en vrienden een zelfgemaakte kerstkaart met roosje of orchidee te sturen. Op de foto staat 6 kaarten met een roos.

Elke kaart is anders, maar het idee is wel dat ze allemaal een zelfgemaakt roosje of orchidee op de voorkant krijgen. De kleur van de bloem bepaalt welke kleuren papier ik gebruik. Ik heb leuk kerstpapier met roze en groen gevonden, dus die ga ik in ieder geval veel gebruiken.

Hopelijk kan ik over drie weken een hele grote stapel kerstkaarten laten zien...Ik moet er minstens 25 maken (vind ik), dus ik moet nog even doorwerken. Straks komt dan het leuke uitzoeken voor wie welke kaart geschikt is. Zo krijgt iedereen een persoonlijke kaart met een persoonlijke boodschap erin.
Nu ik dit schrijf krijg ik toch wel zin in de kerst...


4 opmerkingen:

 1. Hoop zo'n mooi kaartje te krijgen met Kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Berthy, met een beetje geluk krijg jij zo'n kaartje.
  Ik heb er gister weer eentje gemaakt. Dus de teller staat nu op 10 kaarten. Ik moet nog wel heel hard doorwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat bijzonder, allemaal verschillende kaartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ze zijn allemaal anders! Maar dat kost uiteraard ook een hoop werk. Gelukkig heb ik er al 11 gemaakt. Ik begin er nu een beetje handig in de worden. Ik heb nu ook kaartjes met orchideeën gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...