27 februari 2012

Kleine tulp tekening / Small tulip drawing

Het is weer tijd voor tulpen. Zondag heb ik een klein tulpje getekend op gekleur papier.  Ik heb wel bedacht dat ik toch extra kleurpotloden nodig heb. Ik heb te weinig kleuren groen om echt natuurgetrouwe bladeren te maken, plus ik heb niet genoeg rood en roze om een perfecte bloem te maken. De doos die ik heb heeft maar 24 kleuren, dus dat is niet zo veel. Misschien is zo'n kleine doos wel weer aardig om te leren tekenen met weinig kleuren... Maar misschien moet ik voor mijn verjaardag toch een grotere doos kleurpotloden vragen. (en ik ben volgende maand jarig : )  dus dat komt goed uit)

It's time for tulips again. Sunday I've drawn a little tulip. I  found out I really have not enough pencils. I need more green for the leaves and stem, and I need more pink en red for the flower. The colors are not natural enough. Maybe I should ask new colored pencils for my birthday ? (My birthday is next month : ) )

5 opmerkingen:

 1. Wel erg mooi getekend, Jennifer! Ik duim voor je verjaardagskado!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De vorm en schaduwpartijen zitten er al goed in! Dus met een groter scala aan kleuren zal het nog mooier worden. Welk merk kleurpotloden gebruik je?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik potloden van Bruynzeel Sakura. Ik vind het hele prettige potloden. De kleuren zijn heel mooi, maar ik heb er dus net iets te weinig, en dan lijkt zo'n tulpje een beetje nep.
  Toen ik de potloden kocht wilde ik nog niet veel uitgeven aan een grote doos, omdat ik niet wist of ik wel veel met potloden zou werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very pretty, lovely simplicity and colors!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi deze tulp. Meer kleuren geeft meer mogelijkheden he?!Maar je hebt je prima gered met 24 kleuren. Super mooi!Groetjes, Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...