15 januari 2011

Verstuurde kaarten

In december heb ik hard gewerkt aan kerstkaarten. Ik heb er 20 gemaakt. Alle kaarten waren anders, maar sommige kaarten hebben wel hetzelfde kleine schilderijtje. Het papier en de kleuren zijn bij alle kaarten anders geweest. Ik heb ontdekt dat ik de Cymbidium orchidee het meest geschikt vond voor een kerstkaart. Deze orchideeën bestaan in bijna alle mogelijke kleuren en maten.
Ik had beloofd een paar kaarten op mijn blog te plaatsen, dus hierbij.


Foto's maken van de kerstkaarten bleek lastig. De donkere dagen rondom kerst zijn niet ideaal om mooie heldere foto's te maken. Sommige kaarten hebben glinsterpapier en daar kan je helemaal geen goede foto van maken.
Hieronder een paar losse kaarten.

5 opmerkingen:

 1. Erg mooi Jennifer! Wat leuk om zo'n persoonlijke kaart te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt Judy!
  Ik heb veel leuke reacties gekregen. Veel mensen vroegen of ik de kaart zelf had gemaakt. Het was leuk om familie en vrienden te verrassen met een klein schilderijtje. Ik vind geven dan vaak nog fijner dan krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze erg mooi geworden. Lijkt me hartstikke leuk om ze te maken, maar ook om ze te mogen ontvangen. Schitterend gewoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ze zijn erg leuk geworden. Is ATC kaartjes niks voor jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moest 'ATC kaartjes' even googlen. Ik had er nog nooit van gehoord. Ik moet me daar nog even wat verder in verdiepen, maar het klinkt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...